Packning

  2012-10-01 / 16:30:38 / Allmänt /
Som sagt, det är en hel del som ska med, även om det mesta är väldigt praktiskt och funktionellt. Många plagg och småprylar som ska få plats.
 
Jag kommer ha en stor och en mindre väska med mig. Den lilla väskan kommer användas dagligen för snacks, extrakläder, vattenflaska, första hjälpenkit och övrigt som bör vara lätt tillgängligt under vandringen. "Daypack" väskan packar vi om inför varje dag på berget. I den stora ryggsäcken ska allt få plats! Alla kläder och all utrustning skall ner i denna. Allt från underställ till jacka och toalettartiklar. Den stora väskan kommer våra bärare att släpa med upp till toppen. Det är så det fungerar i organiserade grupper. Varje sig vi vill eller inte så kommer bärarna att ta hand om våra väskor och annat som ska med oss under vandringen. Det är så det fungerar i Afrika. Alla vill jobba och alla vill ha dricks!

Bärarna ansvarar också för att tält sätts upp och plockas ner. Vi kommer även ha sällskap av kockar som förbereder frukost, lunch middag till oss. Rena lyxen! Självklart har vi guide och sjukvårdare med i sällskapet, samt ett glatt gäng vandrare!
 
 Kommentera inlägget här:

Namn:
Kom ihåg mig?

E-postadress: (publiceras ej)

URL/Bloggadress:

Kommentar:

design av: joannalicious