Spin+Core

  2012-07-25 / 22:26:57 / Allmänt /
Ikväll har jag kört spinning och core. Tufft, svettigt och härligt!

Spinning är en mycket effektiv träningsform. Kan hända att man drar sig lite för att köra ett pass de första gångerna med tanke på hur jobbigt det faktiskt är. Men att kämpa sig igenom ett helt pass och därefter känna hur krafterna tagit slut, är en härlig känsla. Man känner sig alltid lika nöjd efterråt. Bra träning för hela kroppen! Och sinnet!



Stressade lite från jobbet för att hinna till träningen i tid. Men det gick fint! Hade förberett mig med cykel för att nå loket på rekordtid! Väl på plats visade det sig att vi bara blev tre personer på passet, plus Josefin som är instruktör. 4 flitiga tjejer! Men vi hör tempot ända in i mål och lyckades värma upp salen med vår enegri. Bra jobbat!



Efter spinning var det dags för core, träning för mage och rygg. Elin höll kommandot och de få av oss som var på plats körde på. Jag har faktiskt inte testat den nya koreografin, men tyckte den var helt okej! Inte alltför tuff, men inte heller enkel! Sen blir ju all träning vad man själv gör den till. Man kan alltid pressa sig mer eller mindre. Att göra övningarna rätt är en förutsättning för bra träning! Och gör man rätt så blir det jobbigt helt enkelt. Det ska kännas efteråt! Det är ju en del av njutningen...



Kommentera inlägget här:

Namn:
Kom ihåg mig?

E-postadress: (publiceras ej)

URL/Bloggadress:

Kommentar:

design av: joannalicious