Träningspass

  2012-07-31 / 22:18:34 / Allmänt / 0 KOMMENTARER
Såhär ser mitt träningspass ut som jag bör köra minst 3ggr/vecka:

Uppvärmning - 15 min crosstrainer

 • Utfallssteg med stång på raka armar - 10 steg x3
 • Planka/Bröst flowinmatta - 10 x2
 • Skulderbladslyft liggande på bänk (hantlar 4kg) - 10 x2
 • Axellyft sittande på boll (hantlar 3kg) - 10 x2
 • Boll mot vägg, knäböj - 20 x2
 • Boll på raka armar, luta sida till sida (dra med magen) - 10 x2
 • Rodd maskin (32.5kg) - 10 x2
 • Ryggdrag (32.5kg) - 10 x2
 • Insida lår (45kg) - 10 x2
 • Utsida lår (50kg) - 10 x2
 • Situps liggande bänk - 25 x2
 • Ländrygg (5kg) - 10 x2
Avslutning - 20 min trappmaskin (85% av maxpuls)

2 dagar/vecka högintensiv kondition (löpbandet på kraftig lutning): rask gång 4 min + löpning 2 min x 4 intervallerMusikkrysset

  2012-07-31 / 21:59:00 / Allmänt / 0 KOMMENTARER

Varje måndag under juli måndad har vår del av Ronnebygatan fyllts av glada musikkryssare kl 14. Oskar och Bitte Appelqvist har bjudit på musik och underhållning tillsammans med fantastisk publik!

Sista måndagen, denna veckan, presenterade de mitt projekt för publiken. Jag tackar hjätligast för det! Och läsarsiffrorna ökade just denna dag! Jag hoppas såklart att alla som läser och följer min blogg bidrar med sitt stöd i insamlingen till Cancerfonden. Många bäckar små heter det ju.

Tillsammans når vi toppen, glöm inte det!

Stort tack!


Promenad med sällskap

  2012-07-31 / 21:49:54 / Allmänt / 0 KOMMENTARER


Kvällspromenad efter jobb.
Hoppade över inomhusträningen idag och gav mig ut i friska luften på en långpromenad tillsammans med Caroline. Runt stan, Långö och Ekholmen. Precis lagom för att hinna bli varm, göra av med lite energi och rensa tankarna. Trevligt med sällskap ibland! Händer ju inte så ofta att jag får med mig någon ut. Men kvällarna är ju lättare än mornarna i vilket fall. På 75 minuter hinner man prata om mycket! Allt mellan himmel och jord faktiskt.Karlskrona är vackert. Ja det konstaterade vi båda. Speciellt efter att ha varit ute i världen. Att komma hem till Karlskrona efter en långresa är som att komma tillbaka till någon slags sagovärld. Allt är precis som det alltid varit och allt är precis så vackert, lugnt och stilla som man minns det. Magisk känsla. Fast bara då, vid hemkomst. Svårt att finna samma känsla när man jämt har det omkring sig. Det är en av alla saker som är bra med att resa, att man lär sig uppskatta saker och ting mer. Som till exempel att tycka om och njuta av sin hemstad.

Gym

  2012-07-30 / 22:15:18 / Allmänt / 0 KOMMENTARER
Ny vecka, nya tag! Om några dagar lämnar vi juli bakom oss och påbörjar augusti. Augusti och september blir mina två tuffa månader. Det är nu det gäller. Jag har omkring 30 dagar på mig att förbereda min kropp för vandringen till Kilimanjaros topp. Den 7 oktober står jag där. Med packning på ryggen, vandrarkängor på fötterna och ett stort förväntansfullt leende på läpparna. Det är i alla fall så jag ser mig själv om ett par månader. Då ska jag vara i topptrim för utmaningen! Jag går in för att lyckas, för att nå toppen 5895 möh. Ni följer väl med? På bloggen i alla fall!Efter att ha jobbat över drygt en timme blev det en snabb omsvirning där hemma för att skynda ner till Lok&Motion. Kvällsträning på schemat! Skönt att släppa tankarna och rensa hjärnan efter en stökig dag på jobbet. På gymmet gör jag mitt, tänker inte på någonting annat. Både kropp och själv blir renad på nåt vis. Riktigt härlig känsla.

Körde igenom mitt styrkepass som tar ca 35-40 minuter. Dessförinnan 15 minuter på crosstrainern för att värma upp kroppen. Avslutningsvis blev det 20 minuter trappmaskin, numera kallad mördarmaskinen. Att man kan bli så varm och svettig på så kort tid. Det är som att allt vatten man slurpat i sig under passet kryper ut geom huden. Skönt. Efter de där 20 minterna är man helt mör i kroppen. Med en puls som gått på högvarv och ett par ben som knappt kan ta ett steg är en stunds stretch välbehövligt innan hemfärd. Efter några minuter på golvet är man som ny igen.Möttes av en fantastisk solnedgång när jag lämnade gymmet strax efter 21. Åter igen var jag en av de sista att träna. Jag och alla män...

05.30

  2012-07-30 / 21:52:27 / Allmänt / 0 KOMMENTARER
Uppstigning! Dags för morgonpromenad före frukost och jobb. Känns helt okej när solen tittar in genom fönstret. Välbehövlig sol efter gårdagens eviga regnande... På med löparskorna och ut i morgonluften! Något kallare än förra veckan, men alldeles vindstilla. Havet låg som en spegel. Fantastiskt vackert!


7km, 63 min.

Tråkväder=Träning

  2012-07-29 / 22:02:31 / Allmänt / 0 KOMMENTARER
Börjar vänja mig vid att det alltid regnar när jag är ledig. Så himla typiskt. Hela veckan har varit fin fram till helgen. Och givetvis blir det dåligt på min lediga dag...
Vad gör man på sin lediga dag när det regnar? Tja, sola går ju inte... Men träna! Jag gav mig av ner till gymmet strax efter tre för att stanna i 2,5h. Började med 30 minuter crosstrainer, fortsatte med mitt pass och avslutade med 55 minuter spinning. Härligt jobbat! Känns så himla skönt efter ett spinningpass. Bästa stättet att göra slut på energin.


2330

  2012-07-29 / 12:38:00 / Allmänt / 0 KOMMENTARER
Såhär ser insamlingen ut för tillfället. Stort tack till ALLA som än så länge bidragit! Fortsätt sprida vidare och hjälp till att nå vårt gemensamma mål, 50 000kr. Tillsmamans når vi toppen!För att skänka ett bidrag, klicka på länken: www.cancerfonden.se/sv/Stod-oss/insamlingar/?collection=6357

PRO

  2012-07-29 / 12:27:59 / Allmänt / 1 KOMMENTARER
Även PRO Aspö har taigit initiativet att samla in pengar till min insamling. Igår sålde de fika i medlemslokalen och hade prytt ansalgstavlan med löpsedlarna på mig. På bordet fanns en stor spargris att skänka några slantar i.STORT TACK till Anita och övriga i PRO Aspö. Ska bli roligt att se resultatet!

Aspödagen

  2012-07-29 / 12:21:40 / Allmänt / 0 KOMMENTARER


Ett stort tack till Aspö Skytteförening och dess engagerade medlemmar för ert stöd till Cancerfonden. 10% av dagens vinst skänks till min insamling "Mot toppen av Kilimanjaro". Extra tack till Bosse och Stig!


Dragspelsmusiker Lars-Erik P, Stig och Bo Olssson Aspö Skf.


Många sillamackor blev sålda och uppätna under dagens marknad. Blir spännande att se resultatet! Och jag vågade mig för första gången på att smaka sill! Positiv överraskning. Himla gott!
Dragspelsmusikern Lars-Erik tog det goda initiativet att skänka överskottet, det vill säga 40kr per såld cd-skiva, till min insamling till förmån för Cancerfonden. Hjärtligt tack även till Lasse!


Fredagskväll på gymmet

  2012-07-27 / 23:05:00 / Allmänt / 0 KOMMENTARER


Stängde butiken, gick hem och bytte om, hoppade i löparskorna och gick i ilfart ner till Lok&Motion för ett träningspass. Behövde få göra av med lite kraft och energi. Var dock ganska tomt på gymmet vid sjutiden. Jag och en massa män. Jag körde på för att effektivit hinna med vad jag skulle på en timme innan gymmet skulle stänga kl 20. Uppvärmning 15 minuter crosstrainer, 35 minuter gym och avslutningsvis 15 minuter trappmaskin. Och jag var sist att lämna lokalen...Tog en liten promenad på vägen hem. Passade på att stanna till för att stretcha i solnedgången. Eller kan man verkligen kalla det solnedgång? Sol bakom moln och dis. Men på nått sätt lyste den igenom och det var riktigt vackert. En alldeles ljummen kväll. Skönt att ligga ner i gräset och sträcka ut ordentligt.Hinner man inte njuta av solen dagtid får man passa på till kvällen.

Full fart framåt!

  2012-07-27 / 14:58:27 / Allmänt / 0 KOMMENTARER
Det börjar röra på sig! Idag har ännu ett större bidrag mottagits till min webinsamling Mot toppen av Kilimanjaro. Vi har nu tagit oss över 2000 kr steget och siktar vidare mot toppen och 50 000 kr. Sprid budskapet vidare till alla ni känner! TILLSAMMANS NÅR VI TOPPEN!

Skänk ett bidrag genom att klicka på länken till insamlingen ovan, eller på den gula rutan med texten "ge en gåva" i spalten till höger. Då kommer ni direkt till min webinsamling på Cancerfondens hemsida. Det går bra att bidra genom sms, bankkort och internetbankl. Glöm inte att skriva ert namn så att ni kan få ett tack!

Aspödagen

  2012-07-27 / 07:29:40 / Allmänt / 0 KOMMENTARER
Imorgon är det dags för den årliga kulturdagen på Aspö. Det blir hantverksmarknad, lotteri, mat och andra trevligheter. Väl värt ett besök! Ta färjan eller skärgårdsbåten ut till vackra Aspö för en dag.Ingen kan väl motstå en "sillamacka"? Gör ett besök i Aspö Skytteförenings mattält och passa på att träffa mig! Jag kommer finnas där för att berätta om mitt projekt och mina äventyr. Aspö Skytteförening skänker 10% av dagsvinsten till min insamling "Mot toppen av Kilimanjaro", som går direkt tilll Cancerfonden.

Välkomna!

Tack!

  2012-07-26 / 10:36:36 / Allmänt / 0 KOMMENTARER
Passar på att presentera första företagsbidraget till insamlingen! Stort tack till Stefan och TEKNIK bolaget för ert stöd i insamlingen och kampen mot cancer. Tillsammans når vi toppen!


http://www.teknikbolaget.se/

PW

  2012-07-26 / 08:37:04 / Allmänt / 0 KOMMENTARER
Och dagen börjar i vanlig ordning med en powerwalk. I strålande sol och 20 grader! Vilken morgon! Bättre start på dagen finns inte.


8.2km, 73min.

Sommarkväll

  2012-07-25 / 22:39:37 / Allmänt / 0 KOMMENTARER


Gav mig ut på en kvällspromenad i strålande solsken dirket efter träningen. Mest för att njuta av sol och värme, men också för att jag tycker det är så skönt att rensa huvudet efter en dag på jobbet. Att promenera får mig att koppla av och att må bra. Något av det bästa jag vet!Vilken fantastisk kväll! Igen. Riktigt varmt och skönt, nästan tropiskt. Ville knappt gå hem. Hade kunnat sova under bar himmel för att njuta av värmen som vi längtat så länge efter. Nu är sommaren här!

Spin+Core

  2012-07-25 / 22:26:57 / Allmänt / 0 KOMMENTARER
Ikväll har jag kört spinning och core. Tufft, svettigt och härligt!

Spinning är en mycket effektiv träningsform. Kan hända att man drar sig lite för att köra ett pass de första gångerna med tanke på hur jobbigt det faktiskt är. Men att kämpa sig igenom ett helt pass och därefter känna hur krafterna tagit slut, är en härlig känsla. Man känner sig alltid lika nöjd efterråt. Bra träning för hela kroppen! Och sinnet!Stressade lite från jobbet för att hinna till träningen i tid. Men det gick fint! Hade förberett mig med cykel för att nå loket på rekordtid! Väl på plats visade det sig att vi bara blev tre personer på passet, plus Josefin som är instruktör. 4 flitiga tjejer! Men vi hör tempot ända in i mål och lyckades värma upp salen med vår enegri. Bra jobbat!Efter spinning var det dags för core, träning för mage och rygg. Elin höll kommandot och de få av oss som var på plats körde på. Jag har faktiskt inte testat den nya koreografin, men tyckte den var helt okej! Inte alltför tuff, men inte heller enkel! Sen blir ju all träning vad man själv gör den till. Man kan alltid pressa sig mer eller mindre. Att göra övningarna rätt är en förutsättning för bra träning! Och gör man rätt så blir det jobbigt helt enkelt. Det ska kännas efteråt! Det är ju en del av njutningen...

6915km

  2012-07-25 / 22:05:08 / Allmänt / 0 KOMMENTARER
Från Karlskrona till Moshi, som är största samhälle närmst Kilimanjaro, är det 6915km fågelvägen. Enligt min stegräknare (som jag oftast bär med mig), går jag i genomsnitt 19 273 steg per dag, motsvarande ca 15 km. I mitt tempo skulle det alltså ta omkring 461 dagar att nå Kilimanjaro. Om man kunde gå på vatten vill säga... Att gå en mer rimlig och sanningsenlig väg skulle ta betydligt längre tid. Om ens möjligt? Men intressant att veta ändå!


http://se.avstand.org/karlskrona/kilimanjaro

Kvällseffektivitet

  2012-07-24 / 22:11:26 / Allmänt / 0 KOMMENTARER

Tillbaks till vardagen, tillbaks på jobb och tillbaks till ett liv med rutiner.

Första dagen på jobbet efter en veckas semester gick fint. Lugnt i butiken, men ändå så att jag hade att göra större delen av dagen. Blir ju inte nersprungen direkt!

Efter jobbet tog jag en liten omväg till träningen för att få njuta av sol och frisk luft. Blir lite instängd när man jobbar själv och inte har möjlighet att ta sig ut på dagen. Därför känns det extra viktigt att jag faktiskt ger mig ut på den där morgonpromenaden före jobbet. Energipåfyllning som räcker hela dagen!Kändes sådär att gå till gymmet för att spendera resten av kvällen inomhus. Inte för att jag inte ville gå till gymmet, men för att jag fick lite dåligt samvete för att inte vara ute och njuta av solen! Det har varit en fantastisk kväll! Soligt, varmt och skönt. Även när jag gick hem från träningen strax efter halv nio var det över 20 grader. Helt underbart! Härligt för semesterfirarna (och oss andra såklart).På loket blev det svettigt! Inte nog med värmen utomhus, det var minst sagt hett i lokalen i kombination med rörelse. Men jag körde på! Körde mitt specialutformade program som ska göra mig stark i framförallt rygg, axlar och ben. Det är intensivt och tufft, men ack så härligt! De där 15 minuterna på crosstrainern får en att bli varm och redo att ge järnet.Avslutningsvis körde jag, enligt planeringen, 20 min på trappmaskinen. Vilken energidödare! Trodde nästan jag skulle behöva simma hem efter att ha klivit av. Galet varmt och svettigt... Ja, ni kan ju se själva. Men den där känslan som infinner sig när man är klar med passet och lägger sig ner för att stretcha, den är magisk. Man  känner hur varenda liten del av kroppen har fått arbeta. Det liksom kryper i musklerna, nästan kittlas. Skönt är det i vilket fall. Och riktigt skönt att promenera hem efteråt i den fantastiska solnedgången.Efter 9 timmar jobbet och därefter 90 minuter på gymmet var det ganska skönt att komma hem. Dusch, mat och vila. Nu ropar sängen! Godnatt.


Godmorgon!

  2012-07-24 / 08:35:07 / Allmänt / 0 KOMMENTARER
Solen skiner och jag har precis ätit frukost efter en härlig morgonpromenad. Vilket väder! Är det nu sommaren kommer på riktigt? Grattis till er som har semester! Själv ska jag tillbaks till jobbet efter en veckas ledigt.


9.5km, 80 min.

Kvällssol

  2012-07-23 / 22:09:21 / Allmänt / 0 KOMMENTARER
Tar till vara på varenda sekund!

Skyndade hem från träning för att duscha och byta om, för att sedan gå en kvällspromenix med Maria. Ingen lång runda, men alldeles lagom. Riktigt vacker kväll. Solen på nedgång och ljummet i luften. Den envisa vinden blir vi nog aldrig utan i den här stan.Efter kvällens promenad var det äntligen dags för mat! Varför inte unna sig nårga guldklimpar? Kantarellmackor och färska bär med yoggi. Perfekt avslutning på dagen och semestern!

Pump+Core+Intervall

  2012-07-23 / 22:01:40 / Allmänt / 0 KOMMENTARER
Slut på vila! Dags att göra av med lite energi och må bra! En timme pump och en halvtimme Core. Härlig kombination som ger hela kroppen en omgång. Började med 15 minuter crosstrainer för att värma upp ordentligt.Vågade pressa mig själv lite mer idag. Kände att det blev lite väl mesigt förra passet. Men måste ändå begränsa mig och vara lite försiktigt i början innan jag vant musklerna vid vikttäning igen. Älskar känslan då man tar i lite extra och känner hur musklerna kämpar.

Efter passen körde jag några intervaller på löpbandet. Enligt Maris schema bör jag träna intervaller två dagar i veckan. 4 minuter gång i rask takt, 2 minuter löpning x4, med bandet i kraftig lutning. Riktigt jobbigt kan jag meddela! Fick till och med fuska och körde 3+1 x4 istället... Men nästa gång blir det allvar! Får se det som en testomgång idag. Nu vet jag hur det känns och hur mycket kraft jag behöver för att besegra lutningen och bandet.

Semesterslut

  2012-07-23 / 21:49:12 / Allmänt / 0 KOMMENTARER


Lämnar Aspö för denna gång. Tack för allt gott jag bjudits på och all energi jag samlat på mig. Sista semesterdagen börjar lida mot sitt slut. Men visst har jag haft en bra dag! Och en riktigt härlig semester. Hunnit med mycket men också "vilat". Kanske inte direkt vilat, men gjort saker jag vill och mår bra av, samt njutit.


Skogens guld

  2012-07-23 / 21:42:23 / Allmänt / 0 KOMMENTARER

Avkoppling på bästa sätt.
Att rensa svamp ger lite samma känsla som att vara ute och promenera. Man liksom släpper allt och låter tankarna sväva fritt. Skönt och befriande. Ännu skönare med solens strålande närvaro.


Lyxfrukost

  2012-07-23 / 11:00:00 / Allmänt / 0 KOMMENTARER
Tja, såhär kan det se ut en ledig dag med skogen som skafferi. Passade på att unna mig en riktig lyxfrukost sista semesterdagen. Blåbär och lingon från gårkvällens svamprunda, nyplockade hallon, banan, kanel, fiberflingor och vaniljyoggi. Mums! Kompletterade med ett par knäckemackor och ett glas juice. Ruskigt gott!För att inte tala om den underbara miljön! Att sitta utomhus och äta frukost med solens strålar i ögonen känns nästan magiskt. Jag njuter till fullo!

Morgonrunda

  2012-07-23 / 10:51:00 / Allmänt / 0 KOMMENTARER
Var är solen? Jag var säker på att solen skulle väcka mig och att jag skulle flyga ur sängen för att ge mig ut på promenad. Men icke! Ut kom jag ändå, men utan sol. Gick en promenad längs havet och genom skogen. En favorit här på ön!


8.5km, 75min.

Svamprunda

  2012-07-22 / 23:21:21 / Allmänt / 0 KOMMENTARER
'

Framåt kvällen gav jag och mamma oss ut på en svamprunda. En skogspromenad i över två timmar. Över stockar och sten, genom snår och ris. Jag älskar skogen! Älskar frihet! Vi hittade både svamp och bär. Kantareller, blåbär och lingon.Till kvällsmat blev det en skål nyplockade blåbär och lingon med mjölk. Nu somnar jag gott.

Vackra Aspö!

  2012-07-22 / 18:29:00 / Allmänt / 0 KOMMENTARER
Här finns så många vackra platser. Aspö är ett enda stort smultronställe. Ett paradis! En plats där man kan släppa allt och verkligen njuta av frihet och lugn. När jag kommer hit blir jag alldeles full av energi! Helt fantastiskt!Efter besöket på kyrkogården tog jag med min moster på en promenad. Ner till havet, genom skogen och tillbaka hem till mormor. Det är så himla fint! Jag passar på att njuta och fylla på energidepåerna.


75 år

  2012-07-22 / 12:44:00 / Allmänt / 0 KOMMENTARER
Idag skulle min morfar blivit 75 år. Men det blev han aldrig. Inte levande i alla fall... För drygt ett och ett halvt år sedan dog han i cancer. Precis före jul 2010. Det var en hemsk jul och en hemsk födelsedag (23 december). Konstigt att han inte var där, att han inte fanns mer. Aldrig mer.

De sista månaderna då han var riktigt sjuk var svåra. Alla inom familjen var ledsna och visste vad som snart skulle komma att ske. Men ingen ville erkänna. Ingen ville visa smärta eller sorg. Vi alla försökte vara starka och visa hopp om att allt skulle bli bra igen. Att allt skulle bli som vanligt. Att morfar skulle få komma hem från sjukhuset och att han snart skulle vara på benen igen. Men den dagen kom aldrig. Han fick aldrig komma  hem. Han blev kvar på sjukhuset, tynade bort mer och mer tills han en dag ofrivilligt lämnade oss. Min pigga, glada och påhittiga morfar. Varför skulle han försvinna?!

Usch, det var en hemsk dag. Värst av allt var att se alla i familjen så sorgsna. Ingen som kunde stötta någon. Alla var stumma av tystnad. En dag av sorg och tomhet. En tomhet som vi alla nu bär med oss för alltid.

Vi saknar dig morfar Lasse! <3Idag har vi varit på graven och lämnat blommor och kärlek. Jag gjorde ett hjärta av rosor från trädgården. Morfars rosor. Det pryder graven så fint. Och min lilla noshörning från Afrika vaktar med stolthet platsen då vi inte är där.

Cancer är en hemsk sjukdom som kan drabba vem som helst, ung som gammal. Något som ingen vill uppleva eller vara med om varken som sjuk eller anhörig. Många blir friska, men inte alla. En del lämnar tomhet efter sig och andra har lyckan att leva vidare.

Jag vet hur det känns att mista någon i cancer. Och det gör säkert många fler. Eller ni kanske känner någon som är sjuk? Någon som blivit frisk? Hur som helst så tycker jag att vi tillsammans visar vårt stöd och bidrar med en hjälpande slant i min insamling "Mot toppen av Kilimanjaro", till förmån för Cancerfonden. Tillsammans kan vi hjälpa andra!

Morgonpromenad

  2012-07-22 / 10:19:00 / Allmänt / 0 KOMMENTARER
Sol, underbara sol! Vilken lycka!

Började såklart dagen med en härlig morgonpromenad. Nästan ingen vind och alldeles stilla på havet. Vackert. Karlskrona är en fin stad. Men solen har jag längtat efter! Den har hållt sig borta större delen av min korta semester. På tiden att den är tillbaka såhär till sista dagen. Får passa på att njuta ordentligt! 


7.5 km, 65min. 

Finpromenad och glass

  2012-07-21 / 18:29:00 / Allmänt / 0 KOMMENTARER
Idag har jag passat på att vara lite ledig. Inte gjort särskilt mycket. Tagit det ganska lugnt, träffat vänner och försökt njuta av stillsamhet, ingen stress och ingen planering. Det där som jag vanligtvis har ganska svårt för att göra. Har den där förmågan att planera in massor med saker på kort tid. Mina lediga dagar blir oftast mer intensiva än när jag jobbar. Att vara ledig för mig betyder inte vila. Snarare tvärtom. Jag vill hinna med allt som jag annars inte har tid för.Har unnat mig en powernap mitt på dagen, kaffe på stan, promenad i gott sällskap och glass från nya Londonbussen. En riktig semesterdag helt enkelt! Lugnt och stilla. Bärfrossa!

  2012-07-21 / 11:45:39 / Allmänt / 0 KOMMENTARER
Tog vägen över torget för att köpa med mig lite färska jordgubbar till frukost efter passet. Mums! Man får passa på medan de finns. Och visst är de goda! Stora, röda och saftiga! Tillsammans med naturell youghurt och min hemgjorde müsli har vi en oslagbar frukostkombination.


Frukostpump

  2012-07-21 / 11:41:58 / Allmänt / 0 KOMMENTARER
Yes, då var det dags för powerpump! Efterlängtat pass.

Begav mig till Lok&Motion för träning strax efter halv nio. Fick ju faktiskt sovmorgon till halv åtta! Det är ju hur länge som helst. Tog en liten omväg för att dryga ut på tiden före passet som började 9.15. Kände hur benen sprätte av lycka! Älskar pump!Tog det lite lätt idag eftersom jag inte kört pump på länge. Lika bra att vara försiktig så man inte åker på nån onödig skada eller olidlig träningsvärk! Men visst känner man sig lite töntig när man kör lätta vikter när man vet att man egentligen pallar mer... När man vet att man förut var betydligt starkare! Men nu börjar vi om igen, denna gången med ett mål att nå.


Fredagmys

  2012-07-20 / 22:30:00 / Allmänt / 0 KOMMENTARER


Vilken toppendag! Har umgåtts med Hilda och Alfred, en väns underbara barn. Vi har promenerat, spelat minigolf, fikat, lagat mat och tittat på film. Fredagsmys på hög nivå!Nya skor

  2012-07-20 / 22:11:16 / Allmänt / 0 KOMMENTARER
Tja, jag har ju ett och annat par löparskor...Idag har jag som sagt testat de nya! Med figurgjutna sulor. Himla skönt! Bra stöd för häl och hålfot. Kändes skillnad på en gång. Vilken känsla!

Har spenderat mycket tid på Intersport den senaste tiden. Testat fötterna, provat skor och gjutit sulor. Men nu är jag fit for fight igen. Med bra skor och bra sulor kan ju löpningen inte gå annat än toppen?!

Godmorgon!

  2012-07-20 / 09:32:37 / Allmänt / 0 KOMMENTARER
Solen skiner! Kan man bli annat än glad? Skuttade ur sängen för att ge mig ut på en löprunda. I nya skor dessutom!! Ganska blött i spåret efter de senaste dagarna regnande och massor av sniglar.

Höften tjurade även idag, men jag fick ihop 9 km löpning. Började från stan för att springa slingan ute på Västra Mark och sedan tillbaka. Konstigt hur få människor man faktiskt möter. Det är ju fint väder, då ska man väl passa på atta vara ute?!


9km, 53 min.

Kvällsträning

  2012-07-19 / 23:12:58 / Allmänt / 0 KOMMENTARER
Såhär på kvällskvisten har jag varit på gymmet och kört igenom mitt Kilimanjaropass. Ben, rygg och axlar, samt kondition.

Efter några timmars vila sedan en sen lunch och en fika med en vän begav jag mig till gymmet vid 19. Mötte upp min vän Emma som även hon tränar flitigt på Lok&Motion. Vi kör helt olika pass, men ändå trevligt att ha nån att svettas med. Spenderade 90 minuter i gymmet som ikväll var ganska lugnt. Vi hade nästan stället för oss själva och slapp köa för att använda maskinerna och utrymmet.
Körde igenom mitt pass och avslutade med 20 minuter på trappmaskinen. Riktigt jobbigt och svettigt. Men ack så skönt efteråt! Unnade mig en rejäl välbehövlig strech efteråt för att slippa kramp och lidnra träningsvärken som antagligen infinner sig under morgondagen.
Kvällsträning är det bästa! Föredrar att vara inomhus på gymmet om kvällarna. Idag hade det visserligen inte spelat nån roll om jag var där mitt på dagen, med tanke på att det regnat till och från i stort sett hela dagen. Annars tycker jag om att vara ute och röra på mig dagtid, för att senare infinna mig på gymmet när det blir kväll.


Aktiv dag

  2012-07-19 / 22:53:03 / Allmänt / 0 KOMMENTARER
Phuu... Lagom mör i kroppen efter dagens aktiviteter. Skönt att sitta ner och känna hur kroppen fått slita, känna hur det pulserar i musklerna. Härlig känsla!!

Trots det ihärdiga regnet som väckte mig imorse har jag hunnit med en hel del! Men kan väl erkänna att regnet fick mig att ligga kvar lite extra i sängen. Inte särskilt motiverande att ge sig ut på promenad eller löprunda i spöregnet som slog mot rutan.

Strax efter 09 hoppade jag på cykeln och började trampa mot Rödeby och skidbacken där jag bestämt träff med Sveriges Radio. Blöt och varm hann jag i tid utan problem. Roligt att få cykla! Något jag saknar sedan tiden då jag bodde på Aspö som barn.

Mötte upp Frank Luthardt som skulle göra intervjun med mig efter 10.30 nyheterna. Vi tog oss an utmaningen och besteg Rödebybacken i direktsändning. Med andan i halsen besvarade jag hans frågor så gott jag kunde, och hoppas att det hela blev ett trevligt inslag i radio.Efter radiosändningen passade jag på att ta en promenad i spåret med start från Dackestugan. Inte nog med det, jag tog ett par extra varv i de blöta löparskorna för att hålla värmen uppe. Kändes lite tungt med en hasande höft. Men jag tog mig runt och stannade på 6 km. Sprang som en idiot några gånger upp för den (just nu) väldigt branta skidbacken för att känna på lite mjölksyra. Och ja, det fick jag! Men klapp på axeln till mig, bra jobbat.Då var det bara en 14 km cykeltur kvar att genomföra för att nå hem till dusch och mat. Det hade i alla fall slutat regna och det var riktigt skönt att cykla. Ger en avslappnande frihetskänsla som får mig att må bra.

Väl hemma var det dags för lunch. ÄNTLIGEN! Trött och hungrig efter flera timmars fysysk aktivitet.

Radio

  2012-07-19 / 15:10:40 / Allmänt / 0 KOMMENTARER
En erfarenhet rikare. Att prata i direktsänd radio var väl ingen konst? Lite pirrigt före sändning, men sen gick det bra tycker jag. Visste inte vilka frågor som skulle komma eller hur jag skulle svara. Är det live så är det. Men jag hoppas att jag skötte mig och fick med det viktigaste. Det var väl ingen som missade min uppmaning att följa bloggen och skänka en stor eller liten slant till insamligen för Cancerfonden? Klicka på länken till höger, den gula rutan med texten "Ge en gåva", för att bidra med ert stöd i insamligen. Kom ihåg, tillsammans når vi toppen! Och jag behöver allas hälp för att vi ska nå målet att samla in 50 000kr! Kom igen, nu kör vi! Om ni missade sändningen går den att höra på SR P4 Blekinges hemsida.
http://sverigesradio.se/sida/artikel.aspx?programid=105&artikel=5198916

SR P4, 10.30

  2012-07-18 / 23:17:11 / Allmänt / 0 KOMMENTARER
Imorgon gäller det! Torsdagen den 19 juli är kommen... Och ja, jag är nervös. Imorgon är det alltså dags för intervju i direktsänd radio. Klockan 10.30 kan ni höra mig direkt från Rödebybacken i Karlskrona. Spännande och pirrigt!  

Morgon i huvudstaden

  2012-07-18 / 09:37:53 / Allmänt / 0 KOMMENTARER
Molnigt, soligt, molnigt, soligt. Men inget regn i alla fall! Jag är nyss hemkommen efter en härlig morgonpromenad. Åter igen gärdet och Djurgården, men en aning justerad rutt. Himla fint faktiskt! Gillar Djurgården. Mötte dock inte särskilt många idag. Kändes ganska ensamt med tanke på att jag faktiskt befinner mig i Stockholm. Nåväl, jag fick min dagliga morgondos av färsk energi!


9.1 km, 80 min.

Glada nyheter!

  2012-07-17 / 23:11:30 / Allmänt / 0 KOMMENTARER
Idag fick jag ett mycket positivt besked och samtal. Min gamla tränare i luftgevärsskytte ringde upp mig för att berätta att han läst om mig i tidningen förra veckan. Inte bara det, utan han ville meddela att Aspö Skytteförening är villiga att stdöja mitt projekt och insamling till Cancerfonden.

Den 27 juli är det Aspödagen. En dag då många besöker vackra Aspö för tradtitionsenlig marknad i Lökanabben. Sedan många år tillbaka finns många av öns duktiga hantverkare på plats just denna dag. Även Aspö Skf finns representerat och gör sig ihågkomna och välbesökta för sin väldoftande nystekta sillamacka! I år kommer de skänka 10% av vinsten till min insamling "Mot toppen av Kilimanjaro", till förmån för Cancefonden. Något jag innerligt och stolt tackar så mycket för!

Jätteroligt att min gamla förening uppmärksammar och stödjer mitt projekt! Välkomna till Aspödagen den 27 juli kl. 11-16.

Tillsammans når vi toppen!


Frukost

  2012-07-17 / 22:48:04 / Allmänt / 0 KOMMENTARER
Som tidigare nämnt, bästa och godaste målet på dagen: Älskade frukost!


Gärdet/Djurgården

  2012-07-17 / 22:46:01 / Allmänt / 0 KOMMENTARER
Morgonpromenad i Stockholm! Powerwalk över gärdet och längs med Djurgården. Härlig start på dagen! Vilken energi man samlar på sig av att motionera. Älskar det! Och alla människor man möter. Folk i rörelse sprider glädje. Hoppas jag uttrycker detsamma!


10 km, 88 min

34 793 steg senare...

  2012-07-17 / 22:36:48 / Allmänt / 0 KOMMENTARER
Efter en morgonpromenad i Västerås, "Stockholm by foot" och en härlig kvällspromenad i huvudstaden är jag nu redo att säga godatt. Har njutit till fullo av denna dag, men ändå fått in dagsmotion! Härligt!


Liten samling från kvällens sightseeingtur.

Sommar!

  2012-07-17 / 10:00:56 / Allmänt / 0 KOMMENTARER
Vilken fantastisk dag! Sol och semester i huvudstaden.

Har spenderat dagen till fots. Promenerat runt i stan och på Djurgården, unnat oss god mat och glass, men framförallt bara njutit och tagit vara på dagen.Västerås-Stockholm

  2012-07-16 / 18:26:43 / Allmänt / 0 KOMMENTARER
Efter en kväll på landet i Västerås bar det av vidare mot Stockholm.

Dagen började med en härlig morgonpromenad i vackra omgivingar. Eriks mamma bor en bit utanför Västerås. För att ta sig dit åker man på små snirkliga vägar genom öppna fält och gröna skogar. Härligt! Vilken frihetskänsla den svenska landsbyggden bjuder på. Helt underbart! Enda sättet att få mig att koppla av och släppa allt, är att vistas på landet. Att vara på resande fot är det bästa jag vet.

Efter 9 km välkomnades vi av en fantastiskt frukost tillbaka i huset. Färsk frukt och bär, youghurt, frön, nötter, bröd, pålägg, juice, kaffe och te. Vilken buffé! Bästa och viktigaste målet på dagen.


 

Just före lunch tog vi tåget mot Stockholm för att spendera dagen i huvudstaden. Strålande solsken och riktigt semesterkänsla! Jag njuter.

På resande fot

  2012-07-15 / 12:19:24 / Allmänt / 0 KOMMENTARER

På väg mot Västerås! Nästan sju timmars buss och tågfärd innan jag är framme. Alldeles för många timmar stillasittande, inte helt enkelt för en rastlös!Började i alla fall morgonen med en promenad, för att göra av med lite energi före en lång dag på resande fot.


SEMESTER!

  2012-07-14 / 22:02:23 / Allmänt / 0 KOMMENTARER
Då var det min tur att ta semester! I alla fall från jobb. En veckas ledighet är välkommet!

Imorgon åker jag till Västerås och därefter Stockholm i några dar. Ska träffa mina gamla flatmates, Erik och Amanda, från tiden då jag bodde i Sydney, Australien. De är hemma på Sverigebesök med sin lille son Elliot som nu är drygt ett år gammal.  Ska bli roligt att ses igen! Var ett år sedan senaste träffen, och då var Elliot bara en liten bebis. Nu är det full fart och han kanske utmanar mig på ett löppass?

Får se hur flitig jag kommer vara med att uppdatera bloggen de närmaste dagarna. Tar inte med datorn på resan, så det får bli via mobilen isåfall!

Nu ska jag packa färdigt och hämta tvätten innan jag somnar!


Sveriges Radio

  2012-07-14 / 22:00:00 / Allmänt / 0 KOMMENTARER
Igår blev jag uppringd av Sveriges Radio. De hade fått nys om mitt äventyr och ville hemskt gärna träffa mig. Roligt! Men nervöst. Det där med radio är ju lite speciellt. Framförallt i direktsändning. Hur ska jag reda ut att prata rent, sakta och tydligt? Jag som babblar på som bara den  i vanliga fall... Hoppas det går bra och att folk hör vad jag säger. Det ska i vilket fall som helst bli väldigt roligt! På torsdag gäller det, 10.30 i P4, direktsänt från Rödebybacken. 

Kan inte låta bli att vara nervös...


Håller tummarna!

  2012-07-13 / 20:48:00 / Allmänt / 0 KOMMENTARER
Igårkväll skickade jag ut ett stort antal mail till företag i främst Karlskrona, i hopp om viljan att engagera sig och stödja min inslamling till Cancerfonden. Genom att skänka X antal kronor/kilomter, bär jag ert stöd med mig till toppen av Kilimanjaro. På 8 dagar tar vi oss 70 km från start till mål. Med ett bidrag på 10/20/50/100kr x70 skulle vi komma en bra bit på vägen för att nå 50 000kr!

Än så länge har många vänner och bekanta bidragit med sitt stöd via sms, och insamlingen har uppnått 900kr. Många bäckar små. Men om alla som läst reportagen i tidningarna, kollat in min blogg eller hört om mitt initiativ skulle skänka en slant var, skulle insamlingen spurta med stormsteg! Det krävs inte mycket från var och en, det viktigaste är att man bidrar och visar sitt stöd. Om vi alla hjälps åt kommer vi att lyckas. Tillsammans når vi toppen! Glöm inte det!

Klicka på "Ge en gåva" i spalten till höger, för att komma till min webinsamling på Cancerfondens hemsida

Tack för engagemang och omtanke!

Stegräkning

  2012-07-13 / 20:27:01 / Allmänt / 0 KOMMENTARER
Såhär ser statistiken ut för hur många steg jag tar per dag (minst), beräknat under 2012. Går i alla fall mer än 10 000/ dag, vilket är rekommenderat. Intressant att följa!


Godmorgon!

  2012-07-13 / 08:39:55 / Allmänt / 0 KOMMENTARER
Fredag! Och dagen började som vanligt med en promenad. En timme frisk luft före frukost och jobb är perfekt!


7km, 60min

Kvällslöpning

  2012-07-12 / 22:13:34 / Allmänt / 0 KOMMENTARER
Kunde bara inte låta bli...

Kom hem från jobbet strax före sju. Ganska mör i kroppen efter föregående dagars gymträning. Träningsvärk på de mest underliga platser. Känns helt okej när man går och står, men att sätta sig ner, det går inte! Aj aj aj! Tur vi sällan eller aldrig sitter ner på mitt jobb.

Hur som helst, när jag kom hem fick jag för mig att städa. Drog ut damsugarn och tog ett varv. Jag bor inte särskilt stort, men smutsigt blir det ändå! Måste va nån som kommer hit när jag inte är hemma och skräpar ner... Fy så tråkigt med städning! Städade och vek tvätt (som jag faktiskt hann med att tvätta imorse före jobb!), tills jag tröttnade och blev rastlös.

Hoppade i de rena nytvättade träningskläderna och gav mig ut på en kvällstur. Tog varvet runt Stumholmen-Långö-Stan. Precis lagom temperatur, inte för varmt, men inte heller kallt. Kändes riktigt skönt att få göra av med lite energi och fullända dagen. Känns liksom inte riktigt rätt att bara gå hem och göra ingenting, jag har lite svårt för det. Men nu efter drygt 8km löpning, dusch och mat har jag lyckats varva ner. Snart dags för sängen!


8.35km, 44min.

0-1000 på två dar?

  2012-07-12 / 19:52:27 / Allmänt / 0 KOMMENTARER

Body composition test

  2012-07-12 / 19:39:40 / Allmänt / 0 KOMMENTARER
Gjorde häromdagen ett nytt kroppsmätningstest. Kan vara intressant att se hur kroppen kommer att utvecklas under de kommande månaderna. Förhoppningsvis ger träningen goda resultat och ett nytt framtida test kommer att visa andra siffror. Spännande!Den är smart den där maskinen. Ser ut ungefär som en såndär våg man fick ställa sig på hos skolsyster i grundskolan, fast en modern sådan. I vilket fall så vet den precis allt. Här kan man inte fuska! Den mäter vikt, fett, vätska och muskler. Ganska roligt när man jämför sina armar eller ben och inser att det ena väger mer än det andra. Varför vara perfekt?

Morgonpromenad

  2012-07-12 / 09:40:06 / Allmänt / 0 KOMMENTARER
Bättre start på dagen får man leta efter! Älskar att hoppa i löparskorna för att ge mig ut på en morgonpromenad (i RASK takt). Blir helt fylld av ny fräsch energi för dagen. Perfekt före jobbet :) Och dessutom smakar frukosten så mycket bättre efter lite rörelse! Idag blev det turen runt Saltö-Dragsö-Stan. Morgonmilen avklarad och jag är redo att möta dagen!

Lok&Motion

  2012-07-12 / 09:31:55 / Allmänt / 0 KOMMENTARER

Även träningscentret Lok&Motion sprider min insamling vidare. Det är dessutom dem som genom bra träningsupplägg pushar mig mot toppen!
Träning

  2012-07-11 / 22:53:06 / Allmänt / 0 KOMMENTARER
Då var det dags att ge sig in i allvaret. Började som vanligt dagen med en powerwalk, 90 minuter 10 km, med uppstigning kl 06.00. Sen start på jobbet innebär knappast sovmorgon! Jag är uppe med tuppen och tar till vara på dagarna vare sig det är jobb eller inte!Efter jobbet vid 19-tiden begav jag mig ner till Lok&Motion för att köra det första passet enligt mitt nya träningsprogram. Måste erkänna att jag hade en liten aning träninigsvärk i de bakre delarna från genomgången av passet igår. Det märks att man arbetar med nya muskler. Ovana men nyttiga övningar! Nu bygger vi uthålliga och funktionella muskler. Träning framförallt för axlar, skuldror, rygg och ben. Självklart kombinerat med konditionsträning!Till en början kör jag bara ett fåtal olika övningar, 10 repetitioner gånger två, plus konditionsträning. Så småningom när kroppen vant sig och jag byggt upp en bra bas lägger vi till fler muskelgrupper. Träningen i gymmet kommer även att kombineras med olika typer av pass, såsom spinning, powerpump och core. Jag älskar pass, så jag ser vekligen fram emot min semestervecka och lediga dagar då jag har tid till detta. Vanligtvis jobbar jag till 18.30 och hinner sällan i tid till de tidiga passen. Då blir det från och med nu gym istället! Eller löpning/powerwalks, som jag brukar roa mig med. Hur som helst kommer jag alltid att finna tid för någon typ av träning! Det ska bli så himla roligt att känna på utvecklingen som träningen innebär inför klättringen i oktober. Två och en halv månad har jag på mig att ladda upp och förbereda mig ordentligt! NU KÖR VI!


www.lokomotion.se

Löpsedelkändis!

  2012-07-11 / 22:26:44 / Allmänt / 0 KOMMENTARER
Nu kan vi väl säga att startskottet gått? Inte varje dag man får äran att ta plats på löpsedlarna. Idag var det Martina dubbelt upp, följt av jagade svenskar och väderkaos. Vilken grej! Måster erkänna att det var en märklig känsla att gå förbi sig själv utanför tobaksbutikerna. Men jag är nöjd, ju fler som ser, ju fler som hjälper och bidrar. Tack BLT och Sydöstran!Jag har verkligen haft en toppendag! Har fått så fantastiskt många fina ord och kommentarer angående mitt initiativ. Så himla roligt! Det glädjer mig att så många uppmärksammat de fina reportagen i tidningen och på webben. Jag hoppas såklart att alla som uppmuntrar även bidrar och engagerar sig i insamlingen. Under dagen många bidragit med sitt stöd via sms. Med hjälp av allas vilja och stöd når vi snart målet på 50 000 kr. Tillsammans når vi toppen!

Bidra med ditt stöd och häng med till toppen!

  2012-07-11 / 16:12:33 / Allmänt / 1 KOMMENTARER

Bidra med ditt stöd på http://www.cancerfonden.se/sv/Stod-oss/insamlingar/?collection=6357

BLT/SYDÖSTRAN

  2012-07-11 / 16:05:01 / Allmänt / 0 KOMMENTARER

Läs mer på http://www.bltsydostran.se

:)

  2012-07-11 / 09:42:28 / Allmänt / 0 KOMMENTARER
Ser att många har uppmärksammat mitt initiativ via tidningen idag, jätteroligt! Nu sprider vi budskapet vidare för att få alla vi känner att göra en god gärning och bidra till insamlingen. Sprid länkarna och dela på Facebook :)

http://www.cancerfonden.se/sv/Stod-oss/insamlingar/?collection=6357
http://martinakilimanjaro.blogg.se

BLT/SYDÖSTRAN

  2012-07-11 / 09:28:38 / Allmänt / 0 KOMMENTARER

Läs mer på BLT/SYDÖSTRAN

På g

  2012-07-10 / 18:11:55 / Allmänt / 1 KOMMENTARER
Nu börjar det hända grejer! De första stegen är tagna och projektet börjar ta fart.

Började dagen med att springa milen, till och från Västramark. Varför ta sovmorgon när man kan utnyttja en ledig dag? Så himla skönt att starta dagen med en löptur i vacker miljö. Bra uppladdning inför dagens viktiga möten.

Idag har jag som sagt träffat lokaltidningarna, som intervjuat och tagit bilder för reportage. Perfekt sätt att sprida mitt budskap! Inom de närmsta dagarna kommer resten av Karlskrona att få reda på vad jag har i tankarna. Än så länge är det bara ett fåtal som känner till bloggen och insamlingen, men snart blir det ändring på det!

Förutom möte med media har jag hunnit med ett besök på Lok&Motion. Där träffade jag Caroline och Mari som har satt ihop ett personligt träningsprogram för att få mig till toppen. Med rätt träning bygger jag upp stabiliteten i kroppen och tränar uthållighet för att orka flera timmars vandring i ständig uppåtlutning. Programmet kändes jättebra, och redan efter första halvtimmen kunde jag känna vilka muskler som fått jobba... Så nu är det bara att bita ihop och ge gärnet! Vi börjar med styrka kombinerat med min vardagliga konditionsträning, för att så småningom utöka och lägga till övningar. Spännande och jätteroligt!
Tack!

  2012-07-09 / 22:07:14 / Allmänt / 0 KOMMENTARER
Vill passa på att tacka de som redan bidragit till insamlingen! Ni är med på resan :)

Imorgon...

  2012-07-09 / 22:04:20 / Allmänt / 0 KOMMENTARER
Imorgon är en viktig dag. Jag ska träffa tidningen och presentera mitt projekt. Vi håller tummarna och hoppas på positiv respons och en rivstart för insamlingen!

Jag ska även träffa en personlig tränare på Lok&Motion för att lägga upp ett träningschema inför de kommande månaderna. Loket blir en viktig del i det hela då de sponsar med träning och drivkraft för att få mig i bästa form inför klättringen i oktober. Med bra träning, god motivation och min envishet når jag toppen!

Nu närmar vi oss startskottet och det hela blir allvar på riktigt!

Tjuvstart?

  2012-07-09 / 21:54:36 / Allmänt / 0 KOMMENTARER
Det kliar i hela mig! Nu vill jag sprida budskapet vidare och få så många som möjligt att bidra och engagera sig. Varför inte ta utmaningen i egna händer? Skänk 1kr/10kr/50kr/100kr per kilometer du motionerar? Målet är att vi tillsammans ska samla in 50 000 kronor till Cancerfonden. Alla som bidar gör en god gärning och pushar mig att nå toppen! Genom vårt stöd hjälper vi andra att nå sina drömmar.

Vi har två hela månader framför oss. Sätt personliga mål och bli en del av utmaningen. Stöd min insamling Mot toppen av Kilimanjaro på Cancerfondens hemsida. I oktober når vi målen och tillsammans når vi toppen! Häng med!

Om Kilimanjaro

  2012-07-05 / 22:18:24 / Allmänt / 0 KOMMENTARERKilimanjaro ligger i norra Tanzania och är Afrikas högsta berg, 5895 meter öh. Det är också världens högsta fristående berg, det vill säga icke tillhörande någon bergskedja.

Kilimanjaro är egentligen en grupp av tre slocknade vulkaniska koner, bestående av Kibo, Mawenzi och Shiba. Den allra högsta topppen på 5895 meter öh kallas Uhuru Peak, och är tillhörande Kibo. Uhuru betyder frihet på swahili och är Afrikas högsta naturliga punkt. Denna bestegs första gången 1889.

Sådär, lite kort info om Kilimanjaro!


Vem spräcker nollan?

  2012-07-04 / 13:57:17 / Allmänt / 0 KOMMENTARER
Nu tycker jag vi drar igång insamlingen! Vem eller vilka spräcker nollan? Var med och stöd insamlingen och få mig att kämpa för att nå toppen! Tillsammans når vi målet, klara färdiga gå!

Mot toppen av Kilimanjaro!

Äntligen!

  2012-07-03 / 22:41:56 / Allmänt / 0 KOMMENTARER
Nu kör vi! Bitarna börjar falla på plats och startskottet närmar sig. Resan till Kilimanjaro är bokad och planeringen i full gång. Insamlingen har startat och jag jobbar med att sprida mitt budskap för att engagera människor i min omgivning.

Den 7 oktober börjar klättringen till toppen av Kilimanjaro, 5895 meter över havet. Fram tills dess krävs träning planerig och disciplin. Följ mig via bloggen och bidra med ert stöd i min insamling. Många bäckar små! Vi räddar liv och tillsammans når vi toppen!

Var med och stöd min insamling till förmån för Cancerfonden.

http://www.cancerfonden.se/sv/Stod-oss/insamlingar/?collection=6357

Mot toppen av Kilimanjaro!

  2012-07-03 / 16:50:30 / Allmänt / 0 KOMMENTARER

Stöd min insamling!