Kuriosamarknad

  2012-08-12 / 17:23:00 / Allmänt /
I söndags var det samma procedur igen. Jag vaknade tidigt, läste tidningen, gjorde mig redo för dagen och förberedde frukost för sjusovarna. Planen var idag att vi skulle besöka stans charmiga antikbutiker. Men efter en glimt i dagens tidning snappade Kerstin upp att det var kuriosamarknade i Katrinetorp, strax utanför stan. Det gick gratis bussar en gång i timmen, och det var där det satte fart. På en halvtimme hade vi båda käkat frukost och gjort oss redo att ta bussen till Katrinetrop. Aldrig har jag sett Kerstin bli klar i det tempot! Heja!

Efter en lätt förvirring vid Södervärn hamnade vi tillslut på rätt buss. Vi och alla tanter. Tror vi var de enda som inte hade grått hår. Och ingen käpp eller rullator. De är charmiga de där små damerna.



Väl framme möttes vi av massor av människor och antika prylar i en härlig lantlig miljö. Marknaden ägde rum i och utanför en gammal lada. Där fanns också ett gammat hus för visning, en fantastisk blommande trädgård och park. Jättevackert! Hur mysigt som helst att bara strosa runt och samla intryck. Härlig lugn söndag.




Kommentera inlägget här:

Namn:
Kom ihåg mig?

E-postadress: (publiceras ej)

URL/Bloggadress:

Kommentar:

design av: joannalicious